Archivo del blog

Estesa final (o com diria el "Reims") Desparrame final


Darrer cap de setmana. Ja no ha valgut posposar les coses per la propera setmana; ha calgut tancar temes; un rere l'altre; sense deixar-se res. I això ha fet que durant tot el cap de setmana no hagi pensat en altre cosa que la cursa. I això ha fet que m'hagi posat un pel nerviós; però bé. Controlant. A més, una habitació de casa s'ha convertit en el Centre d'Operacions; d'aquí que parli de "l'estesa final". Tot el material que me'n haig d'endur ordenat a terra; sempre ho faig abans d'un viatge dels meus; m'encanta.

El menjar s'organitza per dies; 7 bosses com la de la foto, amb tot el que es necessita per cada dia. Així un cop allà és més fàcil l'organització del menjar i la distribució de les calories sense haver de fer logaritmes neperians

També he tancat la farmaciola; un altre tema que em portava de corcoll.
I en tot això, la grandíssima Carme guiant-me (ella va córrer l'any passat); crec que la meitat del que porto m'ho ha passat ella, i el 90% m'ho ha recomenat.

Un cop allà intentaré escriure al bloc. A més, portaré un localitzador GPS de manera que si algú vol, podrà seguir-me en directe i a temps real en una mena de "google earth". Cal entrar a la pàgina www.darbaroud.com i després buscar el link amb "racetracker".
El meu dorsal és el 523. A l'arribada, una webcam permet veure en directe. Premi pel que em trobi...

3 comentarios:

 1. Enric!!! siento no poder decírtelo en persona, pero MUCHA SUERTE!!, te iremos siguiendo desde la distancia... no te canses ;)

  ResponderEliminar
 2. Bona sort Enric, ens tindràs pendents de la teva cursa/marxa/marathon. Gaudeix-la per poder explicar-nos els detalls de l'aventura.
  JLuis

  ResponderEliminar
 3. Avui mirava el cel estrellat i pensava amb tu. Disfruta del cel que es veu al desert. És meravellós. Tots els estels es veuen sense contaminació lumínica.Apart de la cursa, la experiència desèrtica és única, personal i intransferible.
  Ja et queda poc per tornar a la civilització.
  Gaudeix dels moments que estas visquen. Son irrepetibles. Viu el present. És lúnic que tenim.
  Una abraçada energética.

  ResponderEliminar