Archivo del blog

Marato de Barcelona


Avui l'entrenament ha estat amb públic i avituallaments. La marató de Barcelona ha estat agradable, amb un dia excel.lent climatològicament parlant, i com que vaig força entrenat sense patir massa.
Tot i així, acabes cansat, i no has portat motxilla, i no has fet dunes, i no feia calor, i demà te'l pots agafar de descans (de córrer, que no de treballar). I sí; he acabat cansat. Quan anava cap al cotxe em preguntava si seré capaç d'acabar la MdS. És a dir, que ha anat bé, però m'ha despertat alguns dubtes que fins ara no tenia.
A més, ahir a la Expo de la Marató, esperava trobar alguns "venenos" per la MdS (líquids recuperadors, begudes energètiques) . El que seria dopping legal. I no vaig trobar res.

Gràcies a les primeres seguidores del bloc.Un petó, Tere i una fulla d'eucaliptus pel Koala (com no sabia com agraïr-li ho he buscat al Wikipèdia)


3 comentarios:

 1. Crec que apart del entrenament físic,és necessita una bona preparació mental per fer el que tu vols fer. Aquest bloc és una mena d'entrenament per pensar en positiu i mentalitzar-te del que ets capaç.
  Un petò ben fort.

  ResponderEliminar
 2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 3. Hi han moments a la vida que treus forçes de sota les pedres, bé en el teu cas seria de sota les dunes. je, je, je.
  A més, una jornada de 8 hores a quiròfan operant, sí que és una marató.
  I totes les guardies de 24 hores que has fet durant tans anys!!!!!
  Si has aguantat una guardia de 24 hores, i al matí, sense lliurar, ficar-te a quiròfan a operar, pots aguantar una mds.

  ResponderEliminar